Vet alla vad K-1 galan är?

Blev lite nyfiken på vad DN inte släpptes in till och klickade mig fram till denna länk. Kan kanke ana mig till att det kanske handlar om boxning.

Det verkar vara på modet i vissa kretsar att inte släppa in media som skriver fritt. Här anklagas DN för att en tydligen kriminell person ska ta så illa vid sig att han kanske krökar till redan i kväll.

Man har inte kommit särskilt lång med bearbetning av sitt tidigare kriminell förflutna om det är så enkelt att "motivera" ett återfall.

Annars har dagen varit bra. Har just avslutat denna på alla sätt lata, lustfyllda och på sitt syndfulla helg. Efter en smarrig dajmtårtbit på Leos Lekland fick det bli en Frisco Cheese (bara burgaren) och min favorit chilecheese. Syndigt gått.

Här kommer en bild från Leos Lekland. Något suddig förstås - men det syns ju i alla fall att det är Sara och Lisa i Tigerrutchbanan.
46461-265



Kunde blivit fler bilder men jag läste bok mest hela tiden. "Mordplats Raitajärvi" av Majvor Müller. Har börjat hur många gånger som helst men aldrig gett mig tid. Men nu ska jag börja på kapital 46. En lättläst, trevlig bok - kanske utan den där riktiga spänningen. Påminner mig om Åsa Larssons sätt att skriva.  Vilket väl inte är något dåligt betyg för en debutant som Majvor.

Och nu ska jag ta tag i planeringen för veckan. En vecka som 90% kommer att gå åt till kommunalt arbete.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback