375 spänn

Det blir inte så stor förust på obligationer heller - igår vann jag tydligen 375 spänn - på insatta 25 000!

Men det är ju inte storleken det hänger på - utan lycko känslan av att vara en vinnare.

I svartjobbediskussionern är  alla losers. Kan ju bara hoppas det kommer något gott ur det.

Det finns naturligtvis grader i helvetet också - även om det är stor risk att försöka framföra såna när drevet är som ivrigast.

Jag tycker otvetydigt att vi som är förtroendevalda eller innehar förtroendeuppdrag har ett särskilt ansvar. Till den gruppen tillhör även politiska tjänstemän enligt min mening.

Något förmildrande omständighet kan jag tycka det är om man under den tid på 70 och 80 talet då bristen på barnomsorg tvingade barnfamiljer ut på svarta marknaden.

Som sagt - hoppas det bara kommer något gott ur det här - en folkresning kanske. Var härligt att höra Jan Björklund som tydligen jagat fram svar från de två fp-statssekreterare som inte svara på enkäten. Jan krävde att de i den mån förseelsen är i modern tid ser till att reglera det de är skyldiga. Härlig inställning.

Noterade för övrigt att fd justitieministern Thomas Bodström meddelat att han inte svarar på enkäter. Men han har ju redan haft byxorna nere med barnpassning - eller om det var städning. Kanske Mona likt Jan skulle slå näven i bordet!

Vänsterpartiet försöker tydligen dra partipolitiska poänger av drevet - välgörande när Jan B påpekade av Gudrun Schyman fick avgå efter upprepat fiffel.

Lite förvånande att det inte blivit någon regional eller lokal uppföljning. Än i alla fall. Känner mig rätt trygg - men även jag har saker jag inte är SÅ stolt över.

Nu ska jag i alla fall njuta av Jan Björklund som är gäst hos KGB. Se det ni också - i ettan eller tvåan. Klockan åtta.




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback