Baronen?

Oj, nog minns jag Gr-No-Li - men tänk att Nils Liedholm varit så stor i Italien att stora grabbar gråter och säger att såna som Nils Liedholm aldrig borde få lämna oss. Och att två ligalag idag spelar med sorgband. Riktigt lika stor profet har han nog inte varit i Sverige. Och Baron - det har jag faktiskt inte hört förr. Smeknamn eller adlad?

Själv somnade jag gott före elva i alla fall. Dock tydligen fortfarande osovit - för jag vaknade med väckarklockan i handen först klockan fem.

Idag gratulerar jag Gustav Adolf Selberg - mer känd som bara GA - på hans namnsdag. En riktig lirare han också - men på ett bredare fält än Lidholm.

Idag ska vi få upplösningen på tvättsåpan - upphandlingen av landstingetstvätt. Och var det än landar kan vi konstatera att det är landstingsledningen som förorsakat oss skattebetalare helt onödiga kostnader.

Jan Svärd han tycker på NSD:s insändarsida att statsministern har en sällsamförmåga att utse politiska kamikazepiloter - och det är väl inte utan att jag måste hålla med.

Och jag kan fortfarande undra varför NSD fortfarande inte har sina insändare på nätet: Undrar gör jag för att jag vill ha bekräftat att det inte är jag som är dålig på att hitta. Peter Lundberg är ju en ung, trevlig och modern person så det är väl inte där det kan sitta fast?

Och nu får inte jag sitta fast längre . halvtimmens försovning är inte alls inarbetad.

Jag får niga och be om ursäkt för sen ankomst redan nu - utifrån den heliga klockan 8-regeln.

Kommentarer
Postat av: Besserwisser

Il Conte, Greven, ska det var inte Baron

2007-11-06 @ 09:35:57
Postat av: Ylva Strutz

Ja, greve kan klinga i bakskallen - men de sa Baronen på TV igår. Men det var säkert den där Wikegård - min "favorit".


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback