Dagens chock

Dagens chock var väl ändå när jag återvände till stadshuset för presskonferens. Klev ur hissen på nian två minuter i halvtolv - alltså två minuter före utsatt tid. Lite ovanligt sent för mig kanske - men dock i tid.

Dörren till förrummet endast öppen med en smal springa via en gummikloss. Och sen dörren till sammanträdesrummet väl igenstängd.

Oh milde ... ytterligare en blick på klockan - två minuter till godo! Men där inne satt de bänkade. På "andra sidan" - det vill säga normalt min plats bland annat - satt den församlade pressen i form av Peter Lundgren, NSD, och Jackie Bortz, Kuriren.

Och på "vår" politikersida Mattias, kommunalråden och  hela gänget uppradat - och uppenbarligen avhandlade de morgonens sammanträde om än i lättsam, skämtsam ton.

Jag hann sätta ned rumpan innan Karl den store proklamerade att tiden var inne - för presskonferensen. Kunde pusta ut - ordningsmannen var i tid i alla fall.

Är nog fortfarande lite småchockad för jag kan inte påminna mig säkert om Annika Eriksson var med?

Nåväl - som lök på laxen - när vi andra var färdiga så anlände Micke Nyberg med fotograf - fast det heter väl inte så med TV.

Fast han var mest intresserad av om Mattias skulle iväg till Överkalix och jobba. Men Erika brassade på med att han i alla fall skulle äta lunch med oss.

Och nyhetsankaret på Nord Nytt verkade inte ens ha pejl på att vi hade kommunstyrelse på eftermiddagen!

Om ni inte förstått det - så är jag hemma nu.

Ska läsa handlingar inför sammanträdet med Samordningsförbundet Pyramis. Huka er i bänkarne - för nu är vi på G.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback