Fullmåne?

Månen det är fullmåne? Då brukar visst såna som jag bete oss lite underligt. Idag har jag försovit mig riktigt rejält - till kvart i sex!

Vaknade klockan ett i natt och var upp. Svarade på lite mail och så när jag ändå hade lämnat sängen. Somnade om vid tvåtiden.

Nu är det andra dagen i rad - även om den förra försovningen var marginell. Hos mor och far sov de till kvart över sju i måndags - mer än två timmar mer än "lovligt".

Har inte ens hunnit läsa tidningarna ordentligt än mindre skriva någon krönika. Ska vara på jämställdhetskonferens på Kulturens Hus 09.30 - men innan dess ska jag väl ha hunnit åtgärda dessa brister.

Hann dock konstatera att nyhetssidan och ledarsidan i Kuriren inte synkar med varandra. Ledaren - eller rättare sagt
Östman i sin krönika - påstår att Fp och Kd - Jens och Birgit ska ha rösta för att överklaga - vilket är fel. Det har yrkat på ny upphandling.

Förmodligen det enda alternativet som haft en chans att undvika nya överklagningar. Vilka spelare skulle fortsätta tjura om de fick en ny chans att visa sin klass?

Nu kan väl möjligen majoriteten har tur att Långseletvätten inte överklagar - för skattebetalarnas skulle får vi hoppas på det. Det räcker med 4 miljoner i skadestånd och en 10,5 miljoner dyrare upphandling.

Annars ligger ju bevisen på det felaktiga beslutet dokumenterat både i TV, radio och TV. Där det så kallade demokratirådet Britt Westerlund breder ut sig och säger att juridiken är en sak - men politiken måste väga in annat.

Det är just det man inte får göra vid en upphandling - det är det som kostar skattebetalrna stora pengar. Som skulle räcka till åtskilliga obs-platser.

Intressant att höra hur den juridikstuderande moderaten Migelle rösta i den här frågan? Fast han kanske hade sån tur att han inte behövde rösta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback