Genomlysningens dag

Upplysningens dag - kanske - men framförallt Genomlysningens dag. Röntgen av det mesta på Sunderby sjukhus. Och så fiffigt att vår landstinsgrupp också har ett möte där - så det blir två flugor på smällen.

Apropå genomlysning kan jag undra - vad är detta? Nu är landstinget tydligen FÖR en
ny upphandling - det som avvisades av landstingsstyrelsen för bara någon vecka sedan. Och Kent "inga kommentarer" Ögren tiger som vanligt. Kanske lika bra det - det brukar ju kosta 4-5 miljoner kronor i skadestånd när han öppnar munnen.

För övrigt blir det ju lite komiskt när Kenneth Backgård kräver Ögrens avgång - det borde väl rimligen bli strömavhopp inkluderande Kenneth Backgård som är lika ansvarig som Ögren och som också borde delta i återbetalningen till skattebetalarna av de 4,5 miljoner vi fick skicka till Finland.

Och Sunderby sjukhus har visst  smygprivatiserats. Enligt båda tidningarna har ett förfärligt misstag begåtts där. Man har felaktigt opererat bort ett bröst. Så förfärligt tragiskt att jag kanske inte borde skriva om det i samband med Kent Ögren. Men med tanke på hans inlägg om att allt ont kommer från det "privata" så måste han ju få veta om denna förfärliga händelse - sånt kan ju inte förekomma i det politiskt styrda norrbottens läns landsting?

Visst är den storslagen - den där gubbkalendern från Arjeplog. Det lär väl vara den allra billigaste och allra bästa PR-grej som kommit från den kommunen. Storslagna naturbilder - och söta gubbar.

Och ni tänk er nästa kalender - då vår "sektledare" Alf Sundström och Bengt Urban Fransson poserar tillsammans.

Och idag är det så för oss Vädurar - sektledaren enligt ovan, jag och några fler. Att ingen uppgift är för stor för oss. Allt enligt Norrbottens Kurirens horoskop - och då är det väl sant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback