Gömma nyckel?

åter till expen strax efter tolv - jo sammanträdet tog så lång tid - 11.45 och sen en gruppledarträff.

Och här var rena kaoset. Karins bilnyckel var försvunnen från den plats på skrivbordet där hon alltid brukar ha den.
oturligt nog hade de också skottats på gården - snön alltså hopskjuten i en hög.

Och med det kaotiska mottagandet hann jag också förlägga min nyckel - men långt vitt band i för säkerhetsskull.

Jag fann min först - hängande på ett dörrhandtag - men med sidan vänd från det publika så att säga.

Så hann jag påminna karin om att hon faktiskt bar väldigt mycket när hon kom i morse - och visst hade nyckeln sluntit ned i platspåsen hon hade.

Slutet gott allting gott - det kan man dock inte säga om mastärendet på Bergviken. Majoriteten - fast faktiskt eniga med c och m också - drev igenom att en ny detaljplan ska upprättas - då förstås med förslag att lagligförklara den i flaggstången inbyggda masten.

Ärendet har ju valsat ändå upp i högsta instans och avgjorts såtillvida att det är klart att det behövs bygglov. Och bygglov finns inte.

Jag tycker det måste gå att finna en annan plats än en lite kvartersslinga med 5--6 hus att placera mast och boda på. Så hade jag fått rösta så hade jag röstat med byggnadsnämndens ordförande Kaj Hedstig - som inte heller fick rösta men väl rejält överkörd av sitt kommunalråd.

Vilket miljönämndens ordförande Malin Konradsson väl också egentligen blev i Lulsundsbergs detaljplanen. Men jag får återkomma. Kan inte komma för sent till träffen med revisorerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback