Här är jag!



Hoppas ni saknat mig. Jag steg upp som vanligt vid halvfem. Men när jag skrivit TK färdigt och skickat tänkte jag att det ändå ska märkas att jag är ledig. Så jag la mig framför TV:n. Tänkte man kan ju dra sig till sju - halvåtta i alla fall.

Och vad händer - TV:´n inleder myrornas krig på alla kanaler. Vilket innebär att kabeltv ligger nere. Vilket innebär att datorn ligger nere. Vilket innebär att jag inte alls kan göra de utbetalningar jag tänkt. Inte alls svara på det mail jag tänkt. Och inte blogga heller förstås.

Så då bestämde jag mig för att riktigt lyxa till det och sov till åtta.
 
Och nu har den här datorn fått fnatt och skriver med hyperstol stil.

Ja, jag är förstås då på jobbet - efter att ha gjort en massa strandhugg på väg hit. Kaffe hos mor (far var ute på morgonpromenad), vinflaska på systemet, jagat faxpapper som inte kommit än, lämnat in och förnyat Keno och Tips. 40 kronors vinst på Keno. Till mattaffären och inhandlat ny hallmatta. Till Lindgrens och tittat på fuskpälsar - hur snygga som helst. Nu är bara frågan om jag törs chansa att det blir rea på dem i mellandagarna? Snål som jag är! Därefter Swedbank som jag faktiskt fotograferade inne hos. Tänkte visa upp på bloggen som stans sämsta bank för jag fick nummer 85 och det var 67 som expierades. Men mellan 80 och 85 gick det på räls och sen var damen så serviceinriktad och vänlig så jag har ångrat mig. Nu har jag gjort jag vet inte vad här nästan en timme och ska nu åka vidare. Ut på den galna staden - klockan 10 var det bilköer både ut från stan och in till stan.

Men galnast av allt är väl att en statssekreterare som knappt jobbat ett år och dessutom misskött sig å det grövsta ska ha avgångsvederlag på 2 miljoner. Ur led är tiden!


Kommentarer
Postat av: Berndt

Åfan, men varsch? Varsch någescht? Du ser ju ut som ett kritvitt halloweenspöke!

Postat av: Ylva

Vit som en oskuld brukar man väl säga!

2007-11-02 @ 17:02:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback