Ingen däremot

Karin anklagar mig för löftesbrott - skulle återkomma här vid lunchtid. Men tiden går så fort när man har roligt. Ätit förstås - enkel fillunch idag. Har vågen utlånad till mor och "glömmer" den varje dag. Tror det är befogat med filluncher.

Annars kan jag rekommendera Apotekets internettjänst för recept. Har lämnat in en ganska rejäl bunt för mor och far idag. Om 3 dagar får jag hämta en lista där det framgår vilka recept som är aktuella och hur många uttag det är kvar. Perfekt!

Konstaterade fö att jag närmare mig gränsen för frikort själv. 1 617,50 och gällande till 5 maj 2008. Första frikortet - skulle ju kunna hoppas att det är det sista också. Men man kan ju inte klaga på skatteåterbäringen precis!

Annars verkar det inte hända mycket - danskarna har val idag. Kan någon förklara för mig varför dom inte röstar på en söndag. Är inte Sverige normen? Pia vad hon nu heter hade sett bekymrad ut säger Karin - men det oroar mig inte ett dyft - snarare tvärtom.

Sally 86 har ringt och hejat på kampen för bättre färdtjänst. Damerna på "hemmet" hade pratat om det och hon hade lovat ringa Strutz.. Det var arg på Karl P för han fick skulden att man inte fick åka till vårdcentralen. Det skulle ha stoppats när han kom till makten. Rätt ska vara rätt - så var det faktiskt inte. Däremot ska han ha gott om skäll för att inte bryr sig om såna "mjuka" frågor och gör något åt det.

Och apropå Karl Petersen ska det bli intressant att höra hans kommentar om befolkningsminskningen. SCB:s undersökning. Hitintills har han varit duktig på att bortförklara det med att "det blir bättre framåt kvällen". Senast igår konstarade han att de ökade antalet parkeringsförseelser måste vi se mot bakgrund att vi nu blivit så många. Trist som tusan att vi minskar förstås - men vi kan inte hålla på med bortförklaring utan ta till oss det och analysera. För att möjligen kunna göra något åt det. Det hjälper uppenbarligen inte BARA med att bygga!

Kan inte se annat än att jag måste dra hemåt i vanlig tid idag. Orken räcker bara en vanlig arbetsdag nu för tiden - fast jag har så mycket roligt jag skulle kunna färdigställa. Medlemsnytt, motioner med mera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback