Jag är "på".

Skollämning och gyn avklarat. Godkänt av Inger Aurell och eftersom jag nyss varit på mammograti och det också var okej - så kan jag börja utesluta vissa kroppsdelar i alla fall.

Varit i stadshuset och blivit filmad och intervjuad av Beatrice - med kamera nr 8. Kommer i kväll.

Hämtat Marica på flyget och lämnat henne i södra hamnen för lunch hos vänner. Möjligen är mannen i familjen pappa till en skolkompis till mig - Lena Åkerlund. Hoppas hon kommer ihåg att fråga.

Fillunch med Karin.

Och telefonsamtal från en mediarepresentant som beklagade att jag slutade. "Du har varit en hedervärd politiker" - nog det finaste beröm jag fått.

Som sagt - nästan att jag börjar ångra mig - om jag varit så uppskattad.

Skojar bara förstås - det är en konst att fatta rätt beslut vid rätt tillfälle. Jag tycker bara alla omdömen visar att det är rätt - med allt gäller att man ska sluta när det är som bäst.

För övrigt lär jag ha tillskrivit Ulf Lundell Magnus Ugglas låt om att man inte får höra eftersnacket när man dör. Fast jag såg Uggla framför mig - men dom är ju lite halvgalna båda två.

Nu ska jag åka och hämta skolbarnen.


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Jag måste smälta detta så därför är jag något jag inte så ofta är,det vill säga tyst.
Du ÄR ju Folkpartiet Luleå,ja förutom en helt underbar människa och beundransvärd kvinna.
Så om någon funderar på varför jag är tyst för ovanlighetens skull så är det för att jag smälter...det som hårdsmält är.

Kram goa fina Cinderella Strutz

2007-11-30 @ 13:20:17
Postat av: Stefan Tornberg

Så abrupt - chockerande - och så klokt!!! Landade sent igår kväll och hann se första sidorna innan tidigt morgonbesök på Europas modernaste sjukhus. Men visst är det bra att själv få vara med om att höra snacket efteråt. Saknar dig redan - trots att jag vet att vi sannolikt kommer att träffas lika ofta/sällan som annars. Stor kram (och smygpuss).

Postat av: Gerd Niemi

Ja,goda vänner.Visst är det ett hårt slag att vår Ylva lämnar kommunalpolitiken och oss(delvis). Hon som möte oss på expen alltid lika positiv.Får vi säga - Hon gav allt för oss!!!!Det vill till att kunna ersätta en sådan person.Trots att vi sett att Ylva inte mått så bra kom det ändå som en obehaglig överraskning.Sämre kunde inte året sluta med.

2007-11-30 @ 17:33:53
Postat av: Berndt

När du tänkte på Uggla kanske du osökt menade låtar som "Kung för en dag", "Jag mår illa" eller "Fyra sekunder"...?

2007-11-30 @ 19:58:16
URL: http://www.tiberg.se
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja du har så rätt Gerd Ylva har gett allt för oss och partiet hon är unik och INGEN kommer någonsin att kunna axla hennes mantel fullt ut. Nu önskar jag av hela mitt hjärta att hon ska få det lungt och skönt samt tillfriskna. Vi som blir kvar känner oss tilltuffsade och våra tankar irrar runt men utifrån något sorgligt brukar ändå någon slags styrka komma. Jag hoppas att den kommer och att vi i olika frågor ändå ska kunna få råd av henne som för oss alla symboliserade folkpartiet liberalerna i Luleå.

2007-11-30 @ 22:11:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback