Kärlek och romantik?

Kärlek och romantik utlovades i horoskopet i Kuriren idag. Har sökt på nättidningen (pappersdito har jag lämnat hos föräldrarna) för att hitta nyanserna och se om jag bara missat något idag. Men det finns inte där.

Dock såg jag i TK att jag försökt fllrta med sektledare i Arjeplog - förutsättningen var nämligen att man skulle prata med och ta råd av någon i samma tecken. Men han har inte hört av sig med några råd - och inte jag till honom för han är lyckligt gift och snart farfar x 3.

Så där gick väl det tåget också - kanske lika bra det.

Hemmavid nu i alla fall efter en tur till föräldrarna där läget var lugnt. Nu ska jag hjälpa grabbarna i tre kronor som ligger under. Men vänta ska ni se! Och så mår kroppen så bra av att ligga alldeles still på soffan.

Måste säga att jag funderar mycker på det här med atros. Alla har det - särskilt kvinnor - och jäkligt besvärande är det om än ej dödande.

Hur kan det komma sig att det inte finns särskilt mycket botemedel mot en så utspridd åkomma? Jag kan bara ana - men törs inte säga för då är jag väl en rödstrumpa, jag.

För övrigt undrar jag om inte den trevlige doktor Stefan idag kan vara son till Bertil Kero i Pajala. Tornedaling var han - och när jag tänker efter lite lik på Bertil också?

Ha det gott så länge - nu ger vi järnet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback