Kommer dom från mars?

Ledaren med rubriken "Inte valda  moderater" tar första priset - i klassen av dålig bortförklaringar. Lite ovanligt för den ledarsidan som inte brukar huka för att örfila upp moderater när det behövs.

Jag delar absolut ledarens uppfattning att det mycket förhastat att tro att moderater fifflar mer än andra. Men det brukr ju sägas att svinhugg går igen. Och är man ett parti som enligt Anders Jonsson i Expressen igår säger sig stå för hög moral, att folk ska göra rätt för sig med eget arbete och inte fuska. Då slår det naturligtvis hårdare tillbaka när man gång på gång avslöjas med att ha företrädare som själva fuskat.

Sen är det en annan sak att man kan fundera varför granskningen så ensidigt riktar sig på moderater. När det verkar vara uppåt 60% som antingen anlitat svartjobbare själv eller som tycker det är okej att göra det finns det säkert många andra partister i samma sits. Tyvärr! Om en och annan yrkesgrupp också - kanske?

Men valda eller inte är egalt -   det handlar  i mina ögon om  ett förtroendeuppdrag de fått. Alla fostrade i det moderata partiet utgår jag ifrån. För det kommer väl inte från planeten mars?

Sen kan jag inte annat än höja på ögonbrynen för formuleringen. "De båda (Cederschiölds) gammelmoderaterma spelar - trots att de själva kanske inte anser det - ändå i en lägre politisk division och tillhör numera drivtimret som bara flyter med" Om en eu-parlamentariker anses som drivtimmer då kan jag fundera vilka som är sjunktimmer?

Och milde moses - vissa straffar Gud med en gång. Kabel TV kopplade ner - men upp igen. Nu får jag nog försöka få iväg det här inlägget innan något mer inträffar.

Hör av mig på förmiddagsfikat - efter doktorbesöket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback