Köttfärslimpa

Tack till anonym till länken om buggning. Jag blir ibland lite orolig att jag drömmer fram saker. Konstigt att det inte fanns på google - eller isåfall längre ner där - första träff var från 2005.

Köttfärslimpa, rostad potatis i tomatsås. Mumma - sallad före och ingen kaka efteråt. Trots att det fanns små chokladbitar. Good girl!!

Intressant föreläsning av "hälsoguru" Maija. Och tydligen har jag inte blivit så bra som jag tror - hon rekommenderade sin man Lars för lite muskelknådning och akupunktur.

Mindre än 6 timmars sömn var förkastligt - kroppen helar sig själv under sömnen. Men vem tusan har tid att sova så länge?

Rosenrotens effekt trodde hon på - men jämförde det nästan med knark - dock inte negativt. Men hon menade att man stärktes på så sätt att man inte kände kroppens signaler för till exempel stress.

Apoteket säljer numera massor med mediciner som plåster. Bland annat berättade hon att de säljer plåster med peppar mot smärta. Fast ett plåster - förvisso en ganska stor karta - kostade 300 spänn. Så hon rekommenderade hemmagjorda varianter.

Kålblad var också bra mot smärtande leder.

Så håll i dig nu morsan - nu kommer jag hem och pepprar dig och lindar in dig i kålblad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback