Ny vecka

Tillhör den minoritet (?) som tycker måndag är bäst. En helt ny och obruten vecka fylld av både sol och regn. Idag är det APU på förmiddagen och Kommunstyrelsen.

APU inleds "tungt" med en mängd taxeärenden som inte alltid är så lätta att sätta sig in i. Detaljerade ned till minsta molekyl.

Vet ni hur många olika förseelser som döljer sig bakom det vi ´vanliga kallar parkeringsböter? Kunde tänka mig det - för det visste inte jag heller. Vilket väl tyder på att vi inte höjt dem alltför ofta. Två spalter välfyllda - ska räkna hur många det är. Ett däck utanför parkeringsrutan är väl det som blivit mest känt.

Kommunstyrelsen inleds med två tunga ärenden. Markanvisning till HSB och Luleåbo för byggande på Lulsundsberget. Luleås attraktivaste område predestinerat till dessa båda utan att andra fått vara med och utforma. Som stadsbyggnadskontoret skrev i sin Vision för Lulsundsberget. Det här området har förutsättningar att bli både intressant och vackert och något som tillför Luleå någonting nytt.

Nu förefaller det som om det stannar vid att bli ett rätt mediokert helt vanligt bostadsområde.

Vi är väl några partier i alla fall som kommer att kittla den (s)tora elefanten på magen genom att säga nej till detta.

Och
Bo Östman skulle bara veta - att det inte bara är i det här ärendet som Lulebo obstruerar mot kommunledningen. Kan hoppas att någon visar i hans öra...

Själv ska jag i alla fall rösta på Jan-Olov/Madeleine Ågren - trots stor konkurrens. En modig människa som står upp för att kapa fördomar.

Nu ska det bli spännande att se om fönsterrutan har hållt sig på plats. För veckan kan väl inte börja med "regn"?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback