Överväldigad!

Jag är fullständigt överväldigad över alla positiva tillrop jag fått idag. "Alliansdrottning", "fru folkpartiet i Luleå", "färgstarkaste politikern", "BIG HUG", "den obestridlige oppositionsledaren". För att inte tala om alla som verkar tro att världen, Luleå och folkpartiet ska gå under när jag slutar. Jag lovare - det gör de inte!

Den jag blev mest rörd av är faktiskt
Davids blogg. Det är så jag strävat efter att vara - och tycker inte själv jag lyckats alla dagar. Därför värmde det särskilt!


Roligast Camillas där hon försöker pådyvla mig en massa positiva egenskaper. Som trasslar sig eftersom hon är med ena benet på Kallax på väg till Stockholm. Då kommer det "Helvete - jag får formulera mig när jag kommer hem. BIG HUG". Låter kanske inte så roligt återgivet - men för oss som känner Camilla är det - just det - hon! Härligt!


Försökt summera antal mail, telefonsamtal, sms och det är ingen överdrift om jag säger att det rör sig om 100-talet. Partivänner förstås från när och fjärran. "Medståndare" - som jag i dag valt att kalla kollegor i andra partier. Kommunalråd och kommunala tjänstemän.

Kanske ska skicka ut ett pressmeddelande och säga att jag ångrat mig. Efter alla hedersbetygelse förstår jag att detta inte kommer funka. Jag kräver att bli uppgraderad till kommunalråd, löneförhöjning, eget kommunalrådsrum  - med barskåp och massagefåtölj (notera rätt stavning denna gång, Bernt i Gävle).

Don´t worry - lagt kort ligger - och det känns faktiskt befriande. Några frågor som ställts och vars svar kanske kan intressera andra:

- Jag säger inte själv att jag är sjuk - hälsan är inte på topp - och har tillräckligt många indikatorer för att begripa att jag kommer att bli det - ordentligt - om jag inte bromsar upp rejält.

- Jag kommer att fortsätta upprätthålla min tjänst som verksamhetsledare för fp i länet på 50%

- Bloggandet fortsätter - gruppledarbasen upphör dock den 31 januari.

Tack igen alla snälla, vänlig människor som hört av er!

Mellan allt vanligt folk har de ju varit journalister och fotografer. Och besök på Radio Norrbotten . Puls. I morgon är det TV4. Nord Nytt valde att istället ringa och prata Coop Arena!

Fast jag fick en stillbild i Nord-Nytt som måste vara åtskilliga år gammal. Igenkänns på kappa , gamla glasögon och gamla snaggfrisyren.

Nu ska jag sova - kroppen är riktigt "elak" ikväll - men jag är lyckligt lottad och har ingen vilovärk. Gud vad fina "doktorstermer" jag lärt mig.

04.45 drar jag till Västbacken för att vara på plats och övervaka barnbarnens avgång till skolan. Därefter gynekologen klockan 08.20. Det besöket är ett led i uteslutningsmetoden. Som sagt T4 vid 10-tiden. Marcia anländer Kallax 10.25- hämtning. Hämta barnen klockan 13.00 från skolan. Och lite jobb ska hinnas med på eftermiddagen.

Men livet känns redan lättare - någonstans - månadsskiftet jan-februari - finns ett ljus i tunneln,

Sov gott!


Kommentarer
Postat av: Berndt

Hehe, man saknar inte kon förrän båset är tomt ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback