På allas läppar

Luleå hockey och Coop Arena. Jag hann precis anlända stan vid 9-tiden så ringde TV4 och vill se mig i stadsparken för en intervju.

På väg dig ringde Sandor från NSD. Och nu för en stund sen Köjs från Kuriren.

Vad jag tycker?

Så klart ska vi sälja till Luleå hockey. Minimum de arenor och hallar som de nyttjar. Jag delar uppfattningen att de ge dem mycket bättre förutsättningar att utveckla sin verksamhet.

Men;

Jag är mycket tveksam till priset - eller snarare till vad det är vi ska få för 11 miljoner mer i kostnad under 30 år. Ännu mer förvånad att inte kommunen verkar bry sig om att säkra namnet Luleå via avtalet. Verkade yrvakna över min fråga att kanske gardera oss för en Luleå hockeys "Bert Milton".

En viss del kan förstås räknas bort från de 11 miljoner för kostnader vi ändå skulle haft på de 12 miljoner som finns i nuvarande investeringsbudget för hallarna.

Det här måste absolut genomlysas innan folkpartiet ens blinkar ett godkännande till detta,

Säger som Mattias Karlsson i någon av tidningar - vi har varit för att sälja till Luleå Hockey under lång tid. Men det var nog ett något annorlunda upplägg vi tänkt oss.

Jag hör också en viss oro från konståkningsfolk och småklubbar. Blir det även fortsättningsvis så att tunnklädda konståkare ska vistas i de ouppvärmda hallarna och blir det andra än ungdomar under Luleå hockey som kommer att få något.

Sen hörde jag att även curlingen gurglat - men har glömt var.

Apropå gurgel så är det långt ifrån alla i s-gruppen som likt Karl P jublar. Det liknar nog med rätt högt gurgel - å andra sidan är det ju van att inrätta sig i ledet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback