Så dags

Ja, det är så dags nu - när jag nästan är på väg hem igen - att berätta att jag skulle åka till jobbet. Var och drack tolvkaffe hos mor och far och därefter till jobbet.

Lite plock med lite av varje. Anmälan hit och kallelse dit. Avstämning av almanackor. Allt efter "städning" av mailboxen blir det mer på att-göra-listan. Jag vet att det är sjukt - men jag gillar att jobba några timmar söndag eftermiddag i lugn och ro.

Har försökt undvika nättidningarna. Våra egna lokala blir jag bara förbenad på. Urusla på att uppdatera. Och rikspressen vet ni själva vad det skriver om just nu.

Otäckt lite kommentarer från partiföreträdare - kan undra vad det tyder på? Dock har Sven-Erik Östergren vågat sig ut i
DN. Var det inte nämnde Österberg som grovt överförbrukade fria taxiresor? Girigheten har bara lite olika ansikten!

Och i enkäter i de olika "drakarna" visar resultat att en klar majoritet antingen har använt sig av svartjobb eller tycker det är okej med dito. Samtidigt tycker en förkrossande majoritet att Clase måste avgå - för att hon använt svartjobbare. Vad drar man för slutsats av det?

Och nu tycker jag att läget är under kontroll inför morgondagen. Förvisso lite stökigt på skrivbordet - men om det nu ska spegla ens huvud så är det väl bättre så än att det är helt tomt!

Nu kom jag på en himla rolig grej som jag ska lägga ut i en särskild blogg. Den går säkert att göra om så att även män kan få sig ett gott skratt.

När det är gjort så rundar jag Kvantum på väg hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback