Saknar Vattenfall

Det tog sin tid att komma till expen. Tjugo i tolv satt jag ned rumpan här. Såg någonstans igår att fackebook och bloggande skulle vi i framtiden ångra lika mycket som en dålig tatuering. Just för att alla för alltid skulle veta att jag satt ned rumpan på stolen på expen den 18 november 2007 klockan 11.40.

Apropå rubriken så är det sånt där Expressen stuk på den - man vet aldrig vad som döljer sig. Sanninen bakom rubriken är den att det bara finns ett fel med Kulturens Hus och det är att den skymmer termometern och klockan på Vattensfalls fasad.

Den har lett mig i vått och torrt under många år. Fått mig att besvärja det faktum att jag glömt motorvärmen sladden hemma - precis som idag. Den har också signalerat att lämna stan så snart du kan och återvänd till värmen och solen i landet gosen - Sunderbyn.

Nå idag ska jag inte återvända dit förrän framåt kv'ällningen. Klockan 19.00 har jag en politikerdater med en näringsidkare - som har sina bopålar i Sunderbyn.

Om jag lovar att skriva här mer idag - så hänger sig väl datorn här också - så Yrsa kompani lovar ingenting bestämt.

Kul att Luleå hockey vann i alla fall - mot Södertälje. Fast synd för den farbror (10-15 år yngre än mig) som satsade 220 spänn på Matchen och resultatet 2-2.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback