Sjysst, syster!

Sjysst stucket, syster Anne. Knappt ett märke av en knappnål en gång. Förra gången var jag blå runt hela armen - var glad att jag var ensamstående så att inte första tanke var att gubben slängt ut mig.

Mindre sjysst känns det efter doktorn brytande i kroppen. Tur nog (nja det kändes väl inte så då) så la uppkopplingen till internet av på jobbet vid femtiden - så jag åkte hem. Först på morgonen hemma och sen på jobbet påkvällen. Vore jag skrockfull (vilket jag är) så borde jag väl inte skriva mer. Borde kanske ta det som en varning?

Sjysst tant - hette hon
sign. 65+ möjligen? - men det framgår av länken. Kan undra om journalisterna visste om denna tekniska finess - och om man medvetet avstod att berätta. Det är inte alltid som i fallet Schenström att sanningen blir någon bra nyhet. Trist om man medvetet förlöjligar ett seriöst försök att förhindra försäljning av "brännvin" till barn och ungdomar. Heja, ICA!

Rena ketchupeffekten stod Bertil Kero, moderat från Pajala för i Nord-Nytt. Reinfeldt har förstört partiet med sitt gay-gäng. Äktenskap för homosexuella och bensinskatten. Och ovanpå det rekrytering av ett gäng skattesmitare verkar bli för mycket för Bertil som lämnade/hotade lämna partiet. Länsledningen medlar i morgon.

Ketchupeffekt? Ja nog verkade det som om gay-gånget och homovigslar pluggat igen flaskan före utbrottet! Och Nord-Nytt strödde salt i såren när de flikade in intervjun där Reinfeldt kommenterade Karl-Erik Brösths avgång med att medlemmar kommer och går - nya moderaterna består. Nog är det väl en och annan moderat som känner som som sjunktimmer då?

Själv har jag haft telefonsammanträde med partisekreterare Ullenhag. Inte om svartjobb - även om det dök upp i debatten. Med små skämt. Kan undra om det är sant att Göran Hägglund, den snälle, verkligen utbringade en skål för alla som inte hade jour. Det sägs att han gjorde det vid en middag runt riksdagen häromkvällen? Fast "pocenten" som Hägglund skålar i kan väl användas vid jour?

Nu ska jag försöka hålla mig borta från allt som kan tänkas få mig att "reflektera". Jag har ett uppdämt sovbehov - då timmarna blev få natten som gick.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback