Välsignade sömn!

Med något undantag - några nätter med fullmåne, ni vet - så sover jag klockrent. När jag känner mig sliten och slut har jag också lärt mig att ge efter för sömnen. Och TV:n är välsignad. Fortfarande uppbäddat sen tjejerna var här så nog somnade jag framför TV:n redan vid 21-tiden - och vaknade strax efter 3 - pigg. Och egentligen ska jag inte tillåta mig att somna om - för det gör vare sig till eller från. Möjligen från!

Inte vet jag hur det ska gå - förstod av gårdagens krönika att Östman ska till Spanien. Fjortondagar (?) utan att någon drar igång adrenalinet på morgonen - fast kanske mer skrattmusklerna.
Bo Ture må vara intressant - men  vare sig adrenalinet eller skrattet flödar precis.

Nu är det så att jag måste hinna med att göra lite utbetalningar för mors räkning. Sen är det jobbet som väntar. Så här i slutet av veckan har planeringen krackelerat lite - oväntade uppgifter har skjutit upp annat. Det blir en kvart på morgonen för att få stringens på resten av veckan.

Och så vet jag att jag ska på tjejlunch på Teatercafét klockan 11.30. Med föreläsning av "hälsogurun" Maija Ruisniemi. Henne träffade jag senast på 80-talet då hon drev Svansteins hälsocenter och predikade om det vita giftet - socker och salt. Var där med Peter Örn faktiskt - på studiebesök.

Lunchföreläsningen anordnas av Liberala kvinnor och Studieförbundet Vuxenskolan och är öppen för alla. Välkommen - om du känner att du behöver lite hälsoråd i november mörkret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback