Vem är skitstöveln?

Vem är den dryga skitstövel som sätter sig över alla lagar och regler. Och skymfar sina grannar. Konstigt att hans namn inte kan anges. En man med flera telefoner och som lägger på när media ringer.

Är det någon som tror sig ha mäktigare kontakter i kommunhuset än vad byggnadsnämndens ordförande är?

Bygget ser ju inte riktigt klokt ut heller - tänk att få ett sånt torn på granntomten?

Namnet tack!

Kommentarer
Postat av: Berndt

Håller med på punkt 1 om att följa lagar och regler.
Men inte på punkt 2: Nog måste man väl få bygga ett "torn" (läs: 2 våningar) på sitt eget hus, på sin egen tomt! Ska inte bestämmas utifrån grannarnas smak, väl?

Märkligt dock att nån kan hålla sig undan i denna värld. Tips till byggnadsnämnden: Leta på Facebook, där finns ju snart sagt varenda kotte! ;-)

Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Han hade lov att bygga lika högt som det ursprungliga huset är han sökte att få göra källare på denna utbyggnad, men träffade på berg så därför tyckte han att han vände "på steken" och satte källaren i luften istället. Det medger inte planen för området så konstigare än så är det inte och byggplanen för området är tagen i full politisk enighet. Så det handlar om att följa de lagar och förordningar som finns, hur skulle det se ut om alla gjorde som denne motsträvige och nonchalante stugbyggare?

2007-11-09 @ 06:18:23
Postat av: Berndt

Nä, det menar jag inte heller. I sak håller jag, men ville bara buffla lite... ;-)

2007-11-09 @ 16:35:08
URL: http://www.tiberg.se
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Härligt att vi är överens.

2007-11-09 @ 16:44:06
Postat av: Ylva Mjärdell

Om man inte har huvudet upp och fötterna ner så blir kanske det som är källare vinden i stället och världen till synes upp och ner.....Eller hur blir det nu egentligen...

2007-11-09 @ 18:05:54
Postat av: Ylva Mjärdell

Som Pippi Långstrump ju,hon är ju som tvärtom.Sover med fötterna på huvudkudden och går allt som oftast på händerna?Månne det är ett Villa Ville Kulla vi talar om,med en
häst i köket och en sprallig apa som klättrar
upp efter väggarna.Där man bakar pepparkakor med skridskor på till jul.Där Kling och Klang smyger runt knuten och där Prussiluskan fnyser då hon kikar in genom fönstren på alla tokigheter.

2007-11-09 @ 18:48:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback