Absolut tvärtom








Hi, hi så tokigt det kan bli. Och sicken tur att jag inte skickade länk till Birgitta som jag hade tänkt. Värre skällsord vet hon väl knappt - även om hon mognat och insett att det finns mängder av viktigare strider att ta först.

Tack, Marja-Liisa för påpekandet!

Annars var det lite smått och got tpå förmiddagen. Däribland lite debet och kredit - det är med förtjusning jag dyker ner i min forna yrkesroll. Och vi tror vi håller på att få det att gå ihop karin och jag.

Sen blev det fiskgryta med citronsås till lunch i all hast. Hann med en färdtjänst resa med mor också. Från Smedjegatan till Örnäsets tandvård. Den är ju landstingsdriven så hon får ju inte åka färdtjänst. Det är befängt!

Vilket det också är att barnvagnar ska slå ut äldre handikappade med rullator. Mamma fick stå in till stan. Hon törs inte förflytta sig för mitt där det är så rycker bussen igång och då ligger hon där. Faktiskt så måste både småbarnsföräldrar och funktionshindrade få plats. Eller hur LLT?




46461-633

Jo självaste partiledaren som jag dessutom blev plåtad tillsammans med av Ann-Marie Ekström från Borås. Hon anlitade mig för att fota henne och Jan och då skulle hon fixa ett till mig också.

Nu drar jag så jag inte kommer för sent till träffen.

Hör av mig i kväll!

Kommentarer
Postat av: Berndt

Lika som bär!
:-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback