Akt I

Så var akt I över. Åter för ett kort besök på expen. presskonferens väntar 11.30.

Dagens höjdpunkt måste ha varit att få skriva in 54 halvdags sammanträden och ett heldags  för 2008. Själv reserverade jag mig blankt - mot eventuella förändringar eftersom redan skrivit in dem i almanackan.

Annars var det sen ankomst - dock marginell - ringande mobiltelefon och en som blev jäv på ett inköpsärende som märkte ut sig.

Och förstås att det var riktigt rejält stor irritation över att länsstyrelsen inte inväntat yttrande från Luleå kommun om natura 2000 område vid Marakallen . Istället hade de på tjänstemannanivå - 3 stycken - skrivit under och bejakat ett Natura 2000 område. Men si då hade det gjort upp notan utan värden. Karl P var rejält irriterad. Och nog kan man börja undra vad grabbarna på länsstyrelsen sysslar med . det förekom namn som också förekommit i "ripjakten".

Motion om fler bussturer på landsbygden - en gammal motion från Lennart Lindström. Majoriteten avslog men jag biföll motionen.

Medborgaren som vill at skolavslutningarna ska ske i Kulturens Hus fick nobben. Skolan själv vill fortsätta med avslutningar inom de olika kvarteren i gymnsiebyn.

Handlingsplan för Våld mot kvinnor - jättebra men inte samma sak som vi motionerat om. Här handlar det om myndighetssamverkan - vi vill ha en handlingsplan/checklista som stöd inom våra verksamheter.

Ombyggnad av Pontusbadet - damavdelningen.

Fast nu ringer mamma och är på akuten - fast hon säger att det är ingen fara.  På väg till ögonkliniken hade hon blivit allmänt dålig och svag. Nu var hon i alla fall röntgad och hade fått syrgas och var mycket bättre. Men en natt skulle hon visst få stanna.

Så nu vet jag inte riktigt hur dagen avlöper!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback