Åter från Paris

Jag har just återvänt från Paris - men en titt på Kurirens nättidning visar att det inte hänt något av värde sen lördag eftermiddag då Luleå förlorade borta mot Timrå. Liksom innan jag åkte till Paris så är det fortfarande första nyhet på Kurirens nya alerta nättidning?

Det blev tempo på jobbet idag - var faktiskt hemma redan halvsex - och då hade jag "läst" 421 sidor inför morgondagens PTU också - det jag befarade att få ta med mig hem.

Och då hade jag sammanstrålat med min svärdotter för att hämta hem 8 djuptallrikar till mor och två domunentsamlare till mig. Allt från Ikea. Och levererat 2 bingolotter plus en guld variant - inte till svärdottern men väl till mor och far.

Och sen då? Ja vid halvsju påbörjade jag resan till Paris. Blev störd av kompis Birgit som telefonledes skröt över sina självhändigt omlagda vinterdäck - själv ska jag ha med dem i bilen i morgon för omläggning hos Bosses Bil. Nåväl jag kom iväg till Paris sen i alla fall.

Eller rättare sagt vaknade jag klockan 22 efter en komisk dröm om besök i Paris. På något himla sätt litade alla mina kompisar på att jag skulle hittta. Och det med bil dessutom. Men roligt hade vi Lena Åberg och en del andra kompisar vars ansikten och namn försvann medan jag borstade tänderna.

Sov så gott - förvarning om att det kanske inte blir blogg förrän efter PTU vid lunchtid i morgon. Däck med mera som måste fixas på morgonen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback