Bara så okänsligt!

Vi som vet hur dom kämpat - tjejerna vid Ur och Skur. Kämpat för att överhuvudtaget få starta sin förskola med just profilen Ur och Skur.

Och till Kronan ville dom - men det var helt omöjligt trots att det fanns både lokaler och föräldrar som stod på kö för att få komma dit.

Så "kapitulerade" de för Kronan till fördel för Hertsön - och har nu etablerat en kanonfin verksamhet som alla är nöjda med - inklusive kommunen.

Så kommer då "plocke-pin-spelet" in i bilden - utan att ens Ur och Skurs personal eller brukare har en aning om att spelet börjat.


NSD och NK idag - det som kanske upprör mig mest idag. Och vad ska våran Anna GK säga - hon som var en starkt bidragande orsak till att de fick komma igång.

Ologiskt skulle man väl kunna säga om OA:s underledare idag. 11 740 komvux platser har den borgerliga regeringen dragit in. Nedmontering kallar OA. Under sossarnas senaste period drogs vuxenutbildningen ned från ca 140 000 till 80 tusen platser. Om dryga 10 000 kallas nedmontering - vad kallar OA då minus 60 000 platser?

Ont om tid på morgonkulan - mycket som ligger och väntar i mailboxen där jag faktiskt varit in och kollat de här dagarna jag varit borta - trots "hot" om motsatsen. Skoghem på Lidingö hade urbra service med lånedator med snabbuppkoppling.

Men det är skönt att vara tillbaka hemma och tillbak till bloggen. Hör av mig under dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback