Bra början

Bortsett från att tidningen inte kommit än har dagen börjat bra. Ororade mig för snö och halka då jag inte skott om bilen än.

Och så har Janne Björklund vridit ett av de få relevanta argumenten, mot fristående skolor ,ur händerna på motståndarna. Och på ett effektivt sätt. Enligt Jan kunde alliansen inte komma överens i den här frågan före valet. Skulle vara intressant att veta vilket parti som var emot det?

Fick ett SMS och detta i går kväll och nu finns det svart på vitt i
DN och de allra flesta andra tidningar också.

Enligt Kuriren så skedde olyckan i Kulturhusrondelllen klockan 17.40. Det är obehagligt lätt att kolla vara man själv befunnit sig. Klockan 17.08 bloggade jag från jobbet. Klockan 17.43 betalade jag varorna på Kvantum. Och när jag passerade rondellen stod polisen som tuppar på kasen och spanade. En polisbil vid avkörd mot rondellens gräskant och en riktigt demolerad lyktstolpe kunde jag också se. Så jag måtte ha missat själva smällen med ytterst lite marginal - men hur i friden hade de hunnit få undan bilen? Fast jag ser nu på bilden att jag förmodligen inte såg bilen - den hade landat på fel sida rondellen från min rutt sett.

Och viltvårdarna har sin egen teori om varför björnarna river folk. Det är så ont om bär - på temat Mors lilla Olle. Tänk om de skulle fundera i termerna att det kanske är åt pipan för många björnar också.

Nu kom den - 05.08 - tidningen alltså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback