Dom är ju som eljest!

Inte underligt att McDonalds får dra från piteå - dom är ju som eljest. där Vi har ju ganska eljest i Luleå också - två McDonald lyckades vi väl få iväg innan de etablerade sig för gott. Första gången var det nog ren bojkott från Luleåbornas sida - andra gången har jag för mig att någon (av eget intresse?) tuttade på.

För min del kan de gärna dra - de halvljumma produkter de presterar - och i Luleå med ordentlig väntetid dessutom - klarar jag mig utan. Under alla år har de bara haft en bra produkt - något som han kocken Lallerstedt )?) hade komponerat.

Föresten ska väl en genuin norrbottning hålla sig till korv - med fördel Jokkmokkskorv - dock får Diana inte räkna med att få några 250 kronor kilot någon fler gång.

Kan det föresten vara så känsligt att pedagoger anmäler en rektor att media inte skiver ut orten? Vi kan väl i alla fall då räkna ut att det inte är Luleå eftersom det finns tillräckligt med rektorer för att gömma sig i anonymitet. Men jag har lite svårt för den sortens hemlighetsmakeri.

Och sonhustrun skriver om prinsessäng i kurirens Hemmavidbilaga. Hoppas hon bäddar en sån till mig nästa gång jag övernattar - gärna med en ärta i botten så jag får veta om jag verkligen är en prinsessa.

Och Lars U Granberg är plötsligt så intresserad av vad funktionshindrade behöver för stöd och konkreta insatser. Kända saker som jag kan undra varför inte Lar(s) U Granberg och hans parti genomdrev i regeringsställning. Tror inte ens oppositionen hade varit däremot.

Sanningen är ju att den enda handikappreform av vikt och värde genomfördes av socialminister Bengt Westerberg (fp). Men den klagar ofta kommunala sossar på att den är för dyr!

Mamma hade inte haft någon hjärtinfarkt - utan var nog bara helt slut efter en långvarig förkylning. Kommer hem idag - så jag ska faktiskt lämna jobbet nu.

Och så ska jag på basket i kväll - Plannja - Borås Basket.

Polisbesöket får jag skriva om i kväll - väl värt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback