Friktionsfritt och tämligen lugnt

Förmiddagen har avlöpt friktionsfritt och tämligen lugnt. En telefonförsäljare har jag bryskt avfärdat. Påstod att jag deltagit i en enkät och datautbildning och tackat ja att få ett attraktivt erbjudande. Det första kan jag nog erkänna - ibland överlistas även jag av någon trevlig telefonröst - men att den skulle varit så trevlig att jag bett om ytterligare en försäljare på tråden betvivlar jag starkt. Det har tagit några år - men nu behärskar jag tämligen bra att avfärda allt vad telefonförsäljare heter.

Gårdagens mailpost är åtgärdad - tänk så övermäktigt det kan kännas med bara en dags flaggor och där det flesta inte kräver SÅ stora åtgärder.

Handlat till partiet har jag också gjort - på Kvantum. Passade på att också handla till mor och far och till mig själv lite frukt. Slut på blodapelsiner - tydligen inte så lätt att få tag på än för affärerna.

Ett särskilt yttrande har jag skrivit och levererat in till Kommunföretag AB.

Och Lax mozarella har jag ätit till lunch plus flera frukter. Okej, lite lufttorkad skinka också - men det var inte meningen. Men maten tog 9 minuter att värma och frestelsen blev för stor.

Och apropå frestelser så fanns något i min mamma och pappas bageri som kallades Buttebulla möjligen ska det vara ett r också - som i Butterkaka. Men varför i fridens dar heter de så?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback