Godmorgon?

Nu har jag lyckats igen - sova bort en hel kväll. I alla fall från halvåtta. Skulle bara vila! Mina ömmande muskler tär på orken. Mtycket bättre är det - men verkar ha stannat på den här nivån. Vilket i sig är förfärligt!

Slutade faktiskt jobba redan halvfem idag. Var och handlade till mor. Underbara oranga begonior hade de i blomsterhörnan. Köpte till mig själv - men kom på att jag nog måste erbjuda mor dem. Två stycken för 49 spänn som hittat. Och hon tog dem! Förr skulle jag jämfört det med ett paket cigaretter - kanske 1 sånt nu?

I alla fall innebar besöket 2 omgångar nerför källartrappen och 1 vända till vindan. Så vill jag inte visa att jag det smärtar när jag går - för mamma hade fått för sig att hon inte skulle "plåga" mig med att handla (och bära). Nu hade hon hört att hon kunde få hem varor från Kvantum för 20 spänn i "frakt". Skulle i och för sig vara kul att se hur mammas "kluriga" och slarvigt skrivna inhandlingslista skulle "översättas" av inhandlarna. Trots att jag känner mig rätt van hennes "apotekarhandstil" blir det ett och annat riktigt revyskämt!

Och även om tripperna i trappen (vilket "rull" på den kombinationen) inte kändes så oövervinnerliga psykiskt så tycker kroppen fysiskt annorlunda.

Nå - jag skulle inte skriva alls i kväll - har inte ens drömt något som jag minns!

Godnatt alla "goa" människobarn! Människobarn - som han sa - Nicke Lilltroll! (Jag har ännu inte fått något svar om han hette så - han i bardomens radioprogram på julafton. (Kanske är det så att mina jämnåriga inte minns längre?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback