Händer lite häftigt

Inte mycket som händer - inga häftiga nyheter i alla fall - om man nu inte är extremt intresserad av obs-platser. Och om Hietala blir "avrättad" eller om det blir Ögren som måste gå.

Fast det jag tänkte på var faktiskt att våra lokala nättidningarna är slöa på att uppdatera. Fick för mig att Kuriren marknadsfört att den - nättidningen - skulle bli alertast av allt alert. Men jag kan nog hålla med Dagens ris som tycker att webbtiningen prioriterar nyheter om Luleå hockey  - allför  ofta lika gårdagens hockey resultat kvar som etta nyhet för att inte tala om närbilder av skadande hockeyben! Man kan undra varför denna Dagens ris inte finns på nättidningen?

En liten lustifikation - som får mig att längta efter Lotta Gröning - är att ledaren i NSD ägnar sig åt internationellt fackligt arbete. Kan ju bara bekvämt för att slippa ta ställning i (s)triden - NSD är ju stora i områden där opinionen inte är med Kent Ögren. Man kan ju tro att partipiskan nått ledarredaktionen?

Hur mycket är 86 400 sekunder? Fick ett mail om att se tiden som pengar på ett bankkonto - ett konto på 86 400 kronor som tömdes varje dag på det som inte förbrukats.

Och det fick mig att tänka på att jag känner människor som varje kväll lägger fram kläderna (hej Gerd!) som de ska ha på sig dagen efter. Själv har jag en annan taktik - jag kollar i tvättunnan vars innehåll vittnar om huruvida jag har något att ta på mig eller ej. Efter gårdagens övningar med tvättmaskinen kan jag konstatera att morgonen präglas av valfrihet!

Nu ska jag till morgonkaffet och dessutom packa in vinterdäcken på fars gamla bil som om allt går i lås levereras till en ny ägare i dag. Gamla Pärlan - Volvokombi av årsmodell 76 - slapp att gå direkt i graven i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

86400s=24h

2007-10-10 @ 17:30:43
Postat av: Ylva

Tänkte jag inte det - hon skrev om att ta tillvara dagen - men det handlade förstås om natten också!
//Ylva

2007-10-10 @ 22:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback