I sanning unikt

Har lite svårt att låta bli tester - av vilket slag det vara må. Moderattesten i Expressen har jag dock låtit bli ända till ikväll - denna unika kväll. Och testen var verkligen unik - säger inget mera. Hur ids man skriva ihop sånt - i vanlig ordning kunde jag inte hålla mig från att säga mer.

Årets julklapp blir inte det jag skrev om tidigare - fast jag kommer inte ihåg vad det var. Årets julklapp blir istället ficklampor med fungerande batterier. Och inte bara i Haparanda och Övertorneå.

Tio i sju blev det bäcksvart här - fumlade mig upp från soffan med direkt sikte på den ficklampa jag vet står i köket i hyllan. Yes - dock svaga batterier uppenbarligen med ett ljus som sakta tynar bort. Var är tändstickorna? Man var bättre förberedd för sånt här när jag var rökare.

Hinner dock få eld på ett värmeljus innan ficklampan slocknar - så kvällen är räddad.

Törs inte ringa föräldrarna med risk att det ska falla i jakt på telefonen. Kusin Kerstin blir räddningen - som är på väg ned för att kolla gamlingarna.

Ljuset kommer plötsligt tillbaka och jag ringer föräldrarna samtidigt som kusin Kerstin anländer dit. Allt lugnt - de hade suttit kvar lugnt och väntat på ljusets återkomst.Trots att det förstås blev störda mitt i Bingolotto!

Annars inget nytt under solen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback