Morgonstund

Morgonstund - bästa tiden på dagen. Men idag känns det som om tempot från i går inte hunnit mattas. Nu är jag lite ivrig att komma iväg till far och se hur han klarat natten ensam - efter mer än 60 års äktenskap vet jag med mig att han blir lite "halv" när morsan är borta.

Jag ska ta mig en kvart när jag kommer till jobbet för att skriva ur mig lite tempo Klockan 10 ska vi sen på studiebesök hos polisen. Stort intresse att hänga med så här en blåvardag - 16 av "mina" förtroendevalda har anmält att de kommer.

Fast jag kan inte låta bli att instämma i uppmaningen från
Kurirens ledarsida idag. "Sjung ut, Reinfeldt". Därutöver tycker jag faktiskt att regeringen måste sjunga ut om varför Tsunamibanden ska hemligstämplas i 70 år. En politikerkollega till mig från örebro skrev ett kanonbra inlägg om detta i tidningen NU (-det liberala nyhetsmagasinet). Tyvärr tror jag inte den finns som nättidning - men ni som har den läs.

Visst är det konstigt att först sosseregeringen och sen alliansregeringen tar ett så drastiskt beslut som att hemligstämpla i 70 år? Och varför är media så tyst? Jag känner hur konspirationsteorin växer hos oss gräsrötter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback