Onaturligt, Brutalt och Naturbarn!



Avdelning Onaturligt!

46461-686

Inte har jag någonsin i min fantasi kunnat tro att jag skulle inhandla mandelpotatis i plastpåse.

AVDELNING BRUTALT!

46461-687

Vem kunde tro att några luckor kan göra sån skillnad. Jag kände mig fullständigt avklädd hemkommen till mitt kök med gapande hyllor. Och så vet jag vad som måste göras innan fredag . uppdiskning av allt och urtorkning av alla skåp!


AVDELNINGEN NATURBARN

46461-688

Kände mig som en riktig pressfotograf där jag tog en hel serie bilder av Nyamko. Min mamma förstod hennes storhet innan hon kom in i riksdagen - efter att ha sett henne i ett tv-program. Vilken underbart vacker, kompetent och tydlig tjej.

46461-689

Från en annan vinkel - som proffsen var jag ju också tvungen att tränga mig fram.

46461-691

Lennart Rhodin - sakkunnig hos Nyamko - omgiven av två damer som också jobbar åt departementet. Själv var jag helt säker på att de var säkerhetsfolk - vilket utlöste viss munterhet. Jag berömde mig nämligen att känna igen såna!

46461-690

Och här är extremisten - naturbarnet - sektledaren - you name it. Men Alf Sundström heter han och bjöd mig på lunch idag. Det bästa med honom är att han har en fantastisk dotter - två egentligen - men jag känner bara Åse - än!

Huga - jag orkar inget längre på kvällarna. Kom hem halvåtta - vilade en halvtimme - fick några telefonsamtal- Under tiden har jag lagt ut detta på bloggen - och nu är jag färdig för sängen.

Höres i morgonbitti. Glöm alla Dina bekymmer - det kommer nya!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback