Öppnat upp

Om Margot Wallström kan öppna upp - som hon uttalade i morse - så kan väl jag öppna upp för att sluta jobba lite tidigare idag. Frågan är väl bara hur man öppnar ner?

Idag verkar annars vara folkpartisternas dag att ta ansvar för inpopulära saker.
Lars Karlsson får uttala sig om polisorganisationen och Nils- Gustav Ökvist om badhusets fikus. Själv tycker jag både har rätt i sak. Skulle vara intressant att se hur de som nu svär över polisorganisationen skulle rita kartan själva. Problemet är naturligtvis att det i grunden är åt pipan för lite poliser.

Och Harry Brännström tar upp ett problem med polisen som faktiskt borde gå att åtgärda och som borde åtgärdas snarast. Alla som provat ringa och göra en anmälan eller haft något annat ärende till polishuset vet vad vi talar om. Knappa hit och knappa dit - för att hamna i Östersund eller Gällivare.

Och av horoskopet i Kuriren har jag blivit uppmanad att tro på mig själv så tänker jag klarar! Ja, det har väl knappast varit något problem för någon Vädur att tänka på sig själv -det brukar ligga i den negativa vågskålen hos astrologerna.

Och sju stycken vill jobba som rådman - och majoriteten var kvinnor. Dags att byta yrkestitel till Rådkvinna!
Ingen

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Vad de tre gubbarna som Kuriren pratat med vet angående blommor och hur de påverkar de som lider av de dolda handikappen som astm och allergi går att sammanfatta med ett enda ord och då blir det INGENTING. Men just nu känner jag mej så snäll och generös mot dessa grånande gubbar att jag ska använda två ord när jag kommenterar deras kunskap i detta ämne och då blir det ABSOLUT INGENTING. Dessutom ligger Luleå långt efter många andra kommuner när det gäller den anpassning som enligt riksdagsbeslut ska vara genomfört år 2010 och som ska garantera tillgänglighet för alla oavsett vilket handikapp så det är hög tid att sätta fart.
Jag får känslan av att dessa gubbar tycker sig ha större rätt att vara i kommunala anläggningar än barn ungdommar och vuxna som lider av astma och eller allergi som i dags läget är både kroniska och obotliga. Sådan nonchalans bland gammla gubbar
mot de som är sjuka har jag svårt att förstå var finns humanismen och förståelsen?

2007-10-19 @ 22:07:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback