Regnbågskväll

Lite plock, lite tv  mycket lathet! Maud och Jan G vars namn jag har svårt att stava hos KGB - repris i TV 24. Om Mosippan i Malmö. Nyamko sa idag att Rosengård inte är något getto vilket hon säkert har rätt i. Men vad sägs om Mosippan?

Uppryckning behövs nog - Kennet Johansson, centerpartiet, gav ett gediget intryck som ordförande för socialutskottet i riksdagen. Barn ska inte få vräkas. Fast man kan ju fundera vad man gör med såna som mamma Susann som bara konstaterade att hon gett blanke den i att betala hyran - trots 6 barn?

Uppryckning har uppenbarligen Björn Rosengren också gjort. Väldigt stram i nyllet. Krympt i tvätten eller ansiktslyftning? Han och Adehlson - vars efternamn kanske inte stavas så och vars förnamn just nu är borta - fast Ulf är det - fick kommentera Maud och Jan.

Urk - jag "tyar" inte - fast jag har ettan är det bara kåt och knulla och sex! Och suga av hit och dit. Pryd har jag aldrig räknat mig till - men det äcklar mig. Vem vänder sig public service till klockan 21 på kvällen? Rumpa och kropp - är det inte på tiden att någon prata om själen också.

Ska sluta nu innan jag börjar berätta om söndagskolan!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback