Resklar

Nu är jag i stort sett resklar. Ska hinna en sväng förbi mor och far innan Birgit kommer tio i åtta. Hemmvidbilagan från Kuriren vid mina fötter fick mig att komma ihåg svärdotterns krönika om heminredning. Men nya alerta (?)nättidningen har inte dagens version ute på nätet än, Men förra veckans - då hon till och med nämner mig. Det är jag som är svärmor i storyn!

Och när jag ändå är inte i gnällvalsen så måste jag reagera på rubriken "Snäv seger för konkurrens" med siffrorna 8-7 påstås det sen i artikeln - som är helt okej. Vadå seger? Den konkurrensutsättningen är utlovad sen 2003 - men har inte kommit längre än att den återigen göms i en utredning.

Fast jag hittar inte länken till artikeln - fast nu är det nog jag som är dålig sökare. Men nåt kan ni ju göra själva också, he he!

Apropå konkurrens och utredningar så är det mycket näringslivsstiftelse á la Kalix i dagens tidningar. Vi har också haft en sån i Luleå - Näringslivsutskottet - den kallades allmänt Hemliga klubben den också - och där fick bara de stora pojkarna sitta. Fast jag hann få vara med innan den avskaffades - fast den var betydligt oskyldigare och ointressantare än sitt rykte.

Och inte hittade jag den artikeln i NSD heller - jag behöver nog min lediga dag.

Nä nu sitter jag bara och skriver för att jag inte har annat för mig - och det har jag egentligen. Så morsning och goodbye!

Och grattis på namnsdagen den ende Finn jag känner - Cromberger i Östersund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback