Sås har jag hört talas om

Sås har jag hört talas om med - såsspruta? Blev så nyfiken att jag var tvungen kolla. Skulle nog kallat det för dressingspruta jag - om det är rätt bild jag ser för ögonen.

Annars är jag otäckt nöjd med mig själv idag. Förutom en del förberedelser för måndagen har jag tokskrivit två protokoll - ett färskt från 23/10 men ett "syndaett" från 16 september. Dock mest hänvisning till bilagor och då går det fort. Fast attan så onödigt att låta det gå flera veckor - det skäl energi hela tiden att veta att det inte är gjort.

Och så brev till mina lokaladelningsordföranden - med skarpa uppmaning om action.

Och så har jag lagt ut sammanträdesplanen för kommunala sammanträden. Bara basutbudet i form av Kommunfullmäktige, kommunsstyrelsen och de två utskottet APU och PTU maxar 55 halvdagar och 1 heldag. Till basutbudet ska vi också lägga 11 kvällar med Månadsmöte. Och så det övriga - jag blir trött av bara tanken.


Om jag nu inte hittar på något "jag ska bara.." så ska jag faktiskt åka hemåt. Inte hem för i skrivande stund kom jag på att jag skulle jaga fatt det där faxpappret som skulle komma idag.


På återhörande.


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Det finns en gammal tant,hennes ögon glittrar okynnigt och då jag sitter på hennes sängkant innan hon somnar.Vi viskar,skojar och berättar historier och så skrattar vi tillsammans.Hon är helt underbar,trots sina snart 100 år,som en
solig ,ung och levnadsglad flicka,hon är bara ett sådant solsken.Det finns ju adoptionsbyråer för barn kanske vi kunde inrätta adoptionsbyråer för äldre också, alla dem som är ensamma med alla sina inre skatter.Tänk att få pyssla om en människa som denna underbara gumma,jag skulle bara vilja kidnappa henne och ta henne med mig hem och alldeles få skämma bort henne.Hon är bara så fin.Ja det förstås med tanke på alla goa och fina gamla människor jag träffat skulle pakethållaren på min röda cykel inte räcka till,..det förstås....Jag vill adoptera en gammal och go tant med glimten i ögat,vill inte du?

2007-10-26 @ 16:49:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback