Trot eller ej

Man skulle ju kunna tro att jag var less efter en halvdag på fullmäktige igår. Men trot eller ej - jag sitter här nu på expen och hör på reprissändningen.

Jag var ju tvungen att lämna fullmäktige lite i förtid igår för att åka till mor på lasarettet. Johan, vår förste ersättare klev förstås in och ersatte mig.

Nu hörde jag att någon skadeglatt - eller troligen mer skämtsamt - hävda att nu skulle jag minsann inte kunna säga något när andra inte var på plats eller lämnade i förtid. Men så blir det inte - därmot lovar jag "amnesti" för detta beteende 1 gång per vart 20 år ungefär. Särskilt om dennes mor är sjuk.

Men det gav mig tillfälle att lyssna på sändningen från fullmäktige medan jag transporterade mig till Sunderbyn. Det var lite för kort tid för att ge någon djupare recension - men nog skulle jag kunna tipsa en och annan och språkliga tics. Äh och Åh mellan vart och varannat ord och sånt. Tänkte nu lyssna av mina egna tics.

På temat tro´t eller ej skulle jag kunna fylla sida efter sida från både lokaltidninar och "
drakarna". Men nog undrar jag var världen är på väg när en man blivit våldtagen av en man - en läkare - på en vårdecentral - i konungariket Sverige!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback