"Virrpannan" 50 bast!

Så hann vi med Thomas och jag också på uppvaktningen av Viveka 50 år idag. Jättekul! Hon har kämpat i tekniska nämnden mot "dumheten" förra mandatperioden. Vi hade önskat vi hade ett bättre budskap med oss till henne än att städet återigen grävts ner i en utredning.

Tror hon har med vid förra utredningen - när hela sidor "sanning" revs ut ur utredningen för att passa "planhushållarna".

46461-666

Och här är födelsedagsbarnet! Efter en halvtimmes jobb att få in bilden.

Det ska va lätt att blogga - och det är det f-n ta mig inte ikväll. Inte så att det fattas saker att skriva om - de dyker upp hintar med jämna mellan rum.

Men tekniken är inte med mig - och dåså får det vara!

I morgon ska jag i alla fall vara ledig. Inplanerat en IKEA resa med en kompis sen en månad tillbak - minst. Så visst blev det ett extra sammanträde mer Pyramis. Och så hade mor vänligheten att berätta att far blivit kallad till tandhygienisten i morgon klockan 11.20 - och behov av skjuts.

Men i dags läget har Luther inte längre någon plats i min ryggsäck - en överlevnadsfråga. Så Eva Bergström klarar säker Pyramis utan mig och kusin Kerstin skjutsar pappa.

Tjena Bucht här kommer vi!

Kommentarer
Postat av: Bucht säger

Äntligen!!!

2007-10-15 @ 23:52:10
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Jag börjar med ett hjärtligt grattis till Viveka du har väl "NEGERBOLLAR" på ditt fikabord VIVEKA? Ja visst visar Luleås "Sosse regering" stor handlingskraft när de lyckas med konststycket att åter igen starta en utredning om städningen. Istället för att gå från ord till handling men inte speciellt oväntat eller hur?

2007-10-16 @ 05:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback