Alliansen 1 år

Idag har vi firat segern för alliansregeringen 1år. Och några dagar om vi ska vara exakt. Fast skämmas får jag för i går fylld våran THOMAS 31 år - och tro att jag kom ihåg det - fastän han åkte hem till mor och far - och det var viktigt att han gjorde det.

46461-614

Fast han har barnasinnet kvar - det syns tydligt här på bilden där Birgit Stöckel, kd., fått ned honom på knä och göra handavtryck. Där var där det avslöjades att han fyllt år i år - man skulle nämligen skriva in namn och ålder vid sina handavtryck.

46461-615


Här har några ungdomar som låter sig bjudas på godis - lite för stora för ballongerna kanske? I "båset" en kd-tjej vars namn jag inte klarar kanske beroende på att det var lite krångligt med ryskt ursprung. Sen kan ni se Krister Hammarbergh försiktigt stryka något ur ögat - någon tår var det inte - här var verkligen fest och glädje. Marie - med en några nummer för stor folkpartijacka och baksidan av Erika. Den vackrare sidan kommer säkert senare på bild.

46461-616

Här en mindre organge gäng - fast ändå allians systrar och bröder. I alla fall en syster - som är Erika Josbrandt.
Annars från vänster Thomas, Stefan, en kd-kille vars namn någon skickar som kommentar och så Margnus från kd.

46461-617

Så kom svärdotter Lotta förbi - och blev fotograferad i min regnbågshatt.

46461-618

Här har vi Ola, David och Jens. Den var den sistnämnde som svärdotterna var på jakt efter.

46461-619

Här står Stefan och pratar med en annan förbipasserande centerpartist. Med risk att göra bort mig - men jag tror hon heter Margareta Pohjanen. Det här inflammatoriska eländet jag har i musklerna gör mig virrigare än vanligt. Jag namnade mina närmaste vänner med fel namn och tog fel på min egen son och Thomas. Jesuss! Håll ett vakande öga över mig.

För övrigt var det få centerpartister på alliansfirandet - men Stefan fyller upp för många. Och de andra laddade väl ur igår med Södra hamnen projektet.

46461-620

Här har vi Marie Johansson Geiger, fp, tillsammans med Jonas, moderat, som var min trevlige kavaljer på förra årets alliansbal. Maries efternamn skriver jag bara ut för att träna mig att stava Geiger som uttalas med Ga i början.

46461-621

Och här är en liten vän från igår. Så söt att jag stod där och balanserade med tidningar och mumsmums i ena handen och försökte fota med den andra. Lockande honom med att "titta hit nu och le" vilket han inte gjorde. Jag försökte flera gånger till jag såg flera manliga huvuden vid tankarna vända upp nyllet!

Sen knatade den lille parveln - vars namn jag aldrig fick veta - iväg med en man med en reslig basketspelares längd. Det var urgulligt!

Och Du THOMAS grattis det 31:a året!! Skulle bara fattas nu att jag har fel om antal år också men det tror jag inte.


Kommentarer
Postat av: Stefan Tornberg

Nej, det var inte Margareta Pohjanen. Och dessutom hade hon (kvinnan på bilden) röstat på moderaterna förra året - men hon tyckte om mig ändå.

Postat av: Ylva

Ja,vem gillar inte dig? Men visst är hon lik MP?

2007-09-23 @ 22:49:46
Postat av: Magnus Westerstrand

Claes Larsson är namnet

2007-09-25 @ 08:48:19
URL: http://www.westerstrand.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback