Allt är "tottes" fel

Morning, morning. Den korta sovsnutten blev till tio över tio - 22.10 för er mer formella.

Hur mycket vila det blev kan diskuteras - för kvällen tillbringades (i drömmen) på resa till Stockholm med bland annat Thomas och Jens.

Och bland annat så tvingade Thomas oss att kliva av flygbussen för att äta - med påföljd att vi missade både flygbussen och flyget.

Och trots mina protester att vi kunde sova hos en väninna med en megalägenhet propsade Jens på att fixa det hela.

När jakten på svarttaxi (gamla amazoner i kulörta färger) misslyckades tog han täten till en biljettautomat där vi köpte biljetter till "sovalkover" (såna där hotellrum utan fönster ni vet). Men i det här fallet var det än värre. Det var containerboende där "boxarna" såg ut som serveringsvagnarna på SAS - fast faktiskt större, Själv skulle jag rymts på bredden - så väl tilltagna var det. Frågan är om inte "Totte" och Jens skulle få sticka ut fötterna?

Jag hade just börjat gräla om ifall det funderat på att boka nya biljetter på morgonplanen innan jag vaknade.

I verkligheten fick jag ett SMS under sovpausen. Där Mattias meddelade att vi var inbjudna till presskonferensen om budgeten som Husmark-Persson ska hålla i Luleå i morgon tillsammans med Krister Hammarbergh.

Motsvarigheten anordnades av C-C förra året. - C-C = Center-Camilla förra året - på ett förberett och välorganiserat sätt. Förutom mig, några till så var Maud med då!

Känns lite märkligt att få ett "förhandsbesked" via SMS klockan 21.06 dagen före!

Fast apropå drömmen borde jag nog låst in "Totte" i hundboxen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback