Avdelningen smågnäll

Har legat och dragit mig till halvåtta. Från halvfem då min "Skalman" klocka ringer. Avslappningsövningar á la "min arm är väldigt tung". Man ska tänka på en kroppsdel som du genom medvetet tänk försätter i riktigt avslappnings- och viloläge. Själv fick jag en gång i världen ligga hos någom sjukgymnast och rabbla om att armen var tung. Trots min då inneboende skepsis så funkade det.

Fast jag råkade slå igång TV:n med dess telegram och reprisinslag. Och då kom han igen Vikegård - "med röda finnar i arschlet" och ett i övrigt ohyfsat språk. Vad är symboliken i att hockeyn för mig som sitter i soffan och tittar ska vara som en röd finne i arschlet. Inte undra att vi har det som vi har det på supporterläktarna. För jag hade tappat förnamnet och googlade Vikegård och förstod då att antingen så älskade eller hatade man honom. Fast själv tycker jag bara han är fjantig!


Kulgrej i går också där Svensk Bilprovning någonstans i Sverige ställt till med lördagsöppet på den Bilfriadagen. Intervjuarna frågade några kunder om det inte kunde lämnat bilen hemma - men det var ju lite svårt förstås.

När jag ändå är inne på avdelningen smägnäll konstaterar jag att Kurirens nättidning ännu inte levt upp till löftet om bättre uppdatering - åtminstone inte enligt mitt förmenande. Men de fick mig att få fundera en stund på morgonen. Vilken Korg någon inte ville lämna. Men tryckfelsnisse hade satt
rubriken.

Nu ska jag kolla in lite mer nättidningar, sen blir det hemmaröj och vid 11 ska jag nog vara på expen. Vi hoppas att SAS håller sina tider idag - då ska jag dra med Tobias till Korpilombolo vid 2-tiden. Någon som längtar dit så har vi 2 platser kvar i bilen. Tobias är ju vår fadder från riksdagsgruppen.


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Ja nog hade det varit roligt att följa med er och träffa Tobias igen men så klart har jag sovit alldeles för mycket och länge igen,så skönt och spännande.Drömt att jag varit på en resa med många väskor och människor att hålla reda på.I klädd höga röda lackskor,snudd på risk för att snubbla och falla höjd.Jag blev betstulen på mina resecheckar av en kvinna som också bar röda skor och lackväska modell mindre.Jag började förfölja henne uppför en trappa i drömmen och det var riktigt KGB stuk på drömmen.Jag vaknade och insåg att jag sovit för länge igen men mina drömmar är ju så färgstarka och spännande,i bland wow.
Jag borde nog börja skriva och teckna igen,så kanske jag sover mindre då jag får utlopp för min fantasi på annat sätt...Nåt att sova på saken om eller...

2007-09-23 @ 12:53:57
Postat av: Berndt

Ah, den här bloggen måste jag läsa två gånger - innan jag såg vad det stod på slutet om hemoröjder, hemorojder, hemmaröj. Men det måste varit det där tidigare i texten, om röda finnar i arslet. Så allt är lugnt, fortsätt du med hemmaröjet;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback