Det kommer att "re sig"

Nu vet jag - det är den här förbaskade sommartiden - som krymper mina morgnar.Jag har aldrig gillat den - första åren mådde jag fysiskt illa i flera veckor när eländet startade på våren.

Fast nu har jag vant mig hyfsat - men fortfarande är det en höjdare när det blir normalt igen. I slutet av september hoppas jag?

För då är klockan bara tio över fyra när den är tio över fem. Och då får jag tidningen i lagom tid. Eller hur tidningsbudet?

I OA:s värld är det en ny pensionärsskatt på gång igen. Fast han har inte förstått det än. Med den argumentation han för idag om jobbavdraget som pensionärsskatt så måtte väl jämställdhetsbonusen vara det också. Fast den är ju sossarna för - så här krävs kreativitet.

Synnerligen ihålig argumentation den om "pensionärsskatten". Avdrag för inkomsternas förvärvande som man också skulle kunna kalla jobbavdraget har funnit i olika varianter seni urminne(s)tider.

(S)ynd att det hetsat och partipolitisera pensionärsrörelsen också!

Urtråkig insändarsida i Kuriren med debattartikel av regeringens mest okände (?) minister Sten Tolgfors. Vem orkar med en trekvarts sida tät brödtext?

Tydligen har nätredaktören insett det och inte lagt ut den!

Motsatsen till urtråkigt var det garanterat på Marcias färgstarka bröllop som tyvärr inte kunde delta i. Men jag har frossat i bröllopsbilder och Jens och Lottas berättelser från evenemanget. Ni som känner Marcia kan länka in er här och få en flärdfull stund.

Nu ska jag på med "flärden" och ge mig av mot jobbet - något sen som vanligt på morgnarna numera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback