Dimridåer?

Det är väl riktigt bra att polismästaren protesterar mot indragningen av insatsstyrkan . I NSD framgår ju att de haft en hel del insatser under 2006. Och jag utgår från att de inte suttit och rullat tummarna däremellan heller. I Kuriren framgår också att han kräver tillbaka bombgruppen. Bombgruppen som det sägs att tidigare polismästare väl lättvindigt - nästintill frivilligt - släppte iväg från länet.

Fast nog kan jag undra varför polismästaren går in med sin skrivelse dagen innan polisstyrelsen ska sammanträda - vilket vi ska göra idag.

Nog skulle det väl smälla högre om hela polisstyrelsen stod bakom? Fast det är väl bara ytterligare ett sätt att markera att polisstyrelsen är en tandlös tiger?

Kan inte låta bli att misstänka att det ska dra uppmärksamheten från det beslut om organisationen som vi ska ta idag. Ett färdigt förslag ligger som dessutom föreslås till omedelbar justering.

Så på tal om tandlös tiger undrar jag vad kommunalråden och landshövdingen ska göra vid sin träff med polismästaren på fredag? Åt ett beslut som redan är taget och justerat?

Börje Lööw var frånvarande på grund av sjukdom på måndagens sammanträden. Inte undra på. Hans unga vänner i Ung vänster har lierat sig med lede fi. De  ska demonstrera tillsammans med Rättvisepartiet Socialisterna enligt Kuriren..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback