En "Ögrenare" - igen

Han är näst intill betalbar den gode Kent Ögren. Nyss har han kämpat och förklarat vad han menade och inte menade om privatläkarna. Naturligtvis hade han inte menat de förklenande han sagt.

Och så kan vi då läsa idag igen - apropå - de privata läkarna i Luleå. "Det betyder att vi inte har någon koll på vad de gör".

Räcker det inte med att patienterna är väldigt nöjda och att det som med Birgit Hassler är helt klart att hon gör det mängder av hundralappar billigare per varje besök. Vad är det Kent Ögren mera vill veta?

Nästan makabert att höra nämnde Ögren på radion här om morgonen. Samma nyhet som det i
Kuriren idag. Nu skulle han ta initiativ till en privat vårdcentral i Kiruna. För vi klarar det inte själva, som Ögren uttryckte det. Ideologierna skulle inte få blockera enligt Ögren. Tja vad säger man?

Kanske kan man säga som Jens skriver i sitt svarsinlägg på Ögrens jämförelse mellan vården och allemansrätten. Skulle 9 270 norrbottningar acceptera att stå i kö till blåbärsskogen för att kunna nytta allemansrätten. Artikeln finns både i NSD och NK idag - hoppas det inte är något tecken på att debattsidorna redan fusionerats?

Det är exakt det antal norrbottningar som står i kö till den vård Kent Ögren har koll på.

Det blev dryga tre sidor tidningskommentarer imorse - så nog borde det finnas ett och annat till som jag behöver "leva" ut.

Men nu ska jag klä mig - duschen är avklarad - och packa ihop en väska för tre dagar i Stockholm. Och köra en servicerunda till föräldrarna - även om jag tror jag tog hem tillräckligt med mat och även två Bingolotter. Då står de sig länge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback