Ett (1) rätt!

Råkades komma ihåg att kolla min Kenorad i går kväll. Sorgligt med bara 1 rätt - men tur var väl det för i morse ramlade kupongen ned på skrivbordet - med utgånget datum. Det var nog någon mening med kollen och 1 rätt också!

Bakvägen borde
Göran Persson också ta - liksom Mona Sahlin som inte ville uttala sig om rätt eller fel för hon hade inte insikt i Göran Perssons ekonomi. Gömde sig bakom luddiga regler. Nog kan hon väl ändå tycka att det är fel att ta ut avgångsersättning med 121 000 i månaden när han fått ut - kanske mångfalt mer - i konsultarvoden?

Horoskopet i Kuriren ger lite dåligt samvete. Som Vädur uppmanas jag att fortsätta strö goda gärningar omkring mig. Ett pågående skede som borde vara - men känner väl inte att jag levt upp till det så särskilt mycket - fast å andra sidan inga onda gärningar heller precis.

Fast en som gör och gjort himla många goda gärningar är Enar Björkqvist, missionspastor och folkpartist i Älvsbyn. Det gav mig ett tillfälle att gratulera honom så mycket på namnsdagen.


Nu ska jag ranta runt på nättidningarna ett varv. Sen bär det av med anhalt LLT på Midgårdsvägen. Styrelsesammanträde med Luleå Kommunföretag AB. Delårsbokslut för alla våra "döttrar" i koncernen varav LLT - Luleå Lokaltrafik är en.


Skolgrupp vid lunch - och sen får vi se vad dagen har i sitt sköte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback