Från okänd till försvarsminister

Skrev lite surt om Tolgfors debattinlägg i mors och kallade honom regeringens mest okände minister. Och nu är han plötsligt i hetluften.

Som het kandidat som
försvarsminister.

Och hon Anna Kindberg som är mest känd för sitt uttalande om att stockholmare är smartare i skallen än lantisar ska visst efterträda Tolgfors som handelminister.

Vi får hoppas hon varit tillräckligt smart för att betala TV-licensen och kasta ut andra lik ur garderoben.

Här har det annars rullat på. Lunchen fick ägnas åt inhandling av mat och "brännvin" till föräldrarna som ska ha gäster. Plus kompletteringshandling till jobbet, postning av brev och en tur till Sunderbyn med återresa över Kallax flygplats för avdumpning av Birgit på väg mot storstan.

Yes - jag vet att det heter Luleå flygplats numera - men jag ids inte ändra.

Sen har Thomas dykt upp här så nu jobbas det med vårt yttrande över Ansvarskommitténs förslag - det som tyvärr mest bara kommit att handla om storregioner eller ej. Ska bli spännande att höra hur mycket våra fritidspolitiker som kommer i kväll har tagit till sig av debatten.

Nu ska jag ut och fixa en blomma till en gästföreläsare som vi har ikväll. "Entreprenörsskap i skolan och lärarutbildningen" - ska bli spännande.

Kommentarer
Postat av: Berndt

Tolgfors är en svag lösning på ett stort problem. Nedbantningen av försvaret är ett häpnadsväckande politiskt självbedrägeri. Ok för att anslagen till försvarsmakten ska minskas med anledning av att vi lever i en fredligare omvärld. Men nu är det svenska försvaret så tandlöst att vi inte ens kan mobilisera resurser om vi drabbas av en naturkatastof eller ett allvarligare terroristangrepp. Och vad värre är, hur ska vi bete oss om det till äventyrs växer ut ny päls på den ryska björnen? Då räcker det inte att öka tilldelningen på björnjakten.

Postat av: Ylva Mjärdell

Om man inte har tänder dvs är tandlös så får man nog allt se till att köpa löständer som passar,för att ständigt låna andras är väl inte så kul?
Fördelen med löständer är att man kan tvätta dem och sedan sätta dem i en mugg med vatten när man inte behöver dem och på så vis vila munnen.
Man behöver inte vara på bettet allt jämt men kan om man så behöver..........

2007-09-05 @ 18:36:19
Postat av: Berndt

Hehe, men vad fasen ? försvaret har förvisso en massa löständer men snart inte en enda käft att stoppa in dom i!

2007-09-05 @ 19:08:20
URL: http://tiberg.wordpress.com
Postat av: Ylva Mjärdell

Säg inte det ;o)

2007-09-05 @ 20:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback