GGG

GGG = Griniga Gamla Gubbar - signatur på en insändare med allvarligt menat syfte.

Men hur klarar vi att skilja genusperspektivet med Griniga Gamla Gummor?

Själv har jag haft lite bloggångest, Blir ofta så när jag vill tycka i för många frågor. Mycket inombords . men för trött för att ni ska riskera någon ketchupeffekt - i alla fall i kväll.

Har presterat 1 interpellation och 2 motioner idag. Interpellation om konsekvenserna när mer än 60 lärare varslas. Vad har skolledningen gjort för att undvika ett skolans Krylbo - men ständiga byten.

Motion om att vi snabbt måste få fram en handlingsplan för att ta hand om kvinnor som utsätts för våld inom sina förhållanden eller fd förhållanden.

Som jag skrev tidigare snappade jag upp ett förslag från Värnamo om att få bli försökskommun för att kunna sätta riktigt fula fiskar i kommunarrest. Det vill säga såna som begått grova kvinnofridskränkningar och ofta också struntar i besöksförbud. Kommunarrest innebär att såna "bovar" ska förbjudas att bosätta sig i närheten av sina offer.

Ursäkta Krister Hammarbergh - men just nu är du en katastrof i Nord Nytt - tur att din mostståndare Kristina Zakrisson är lika blek. Verkar som om programledaren Christer Stenberg är den mest påläste och får hjälpa båda debattörerna att få ut något positivt av sitt budskap. Jag hade inte gjort de sämre trots att jag bara är en "sketen" kommunpolitiker.

Nu ska jag ha gäster - sen länge inplanerat socialt umgänge. Harmeligt att det skulle vara just samma kväll som hade både hade surströmmingsfest och bokvernissage (Helen Doktare) att välja på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback