Laglös far

Resan till tippen gick bra. Fast jag har en laglös far. Han sorterar på riktigt bra hemma - men när vi kommer till tippen vill han gena lite och kasta i fel "bytta". "Dom känner mig", säger han och menar att mannen som brukar hjälpa till och instruera tillåter att det genas lite.

För mina pelargonier fanns ingen skylt - det fick hamna bland gräs och löv. Hoppas det var okej. Ris hade en egen bunke.

"Laglöst" kan jag också tycka att det är att moderaterna i Täby - med egen majoritet - mot en förkrossande majoritet av elever, föräldrar och personal privatiserar gymnasieskolan. Den enda gymnasieskolan i kommunen - så det är inte för den sunda konkurrens skulle precis.

Privatisering för privatiseringens egen skull är inget vi folkpartister förordar - så om det ny i nyheterna framhävs att socialdemokraterna i Täby är emot detta så är det förvisso sant. Men så är även Folkpartiet med Mats Hasselgren i täten. Och så är också övriga partier i Täby.

Det verkar inte bara vara i Sundbyberg det finns stolliga moderater!

"Laglöst" är det också att ostpriset ska stiga 20% - fast det är nog bra för min vikt. Där karaktären inte räcker till hjälper kanske priset?

Mest bara budgetprop. i nättidningarna. Vilka vinner och vilka förlorar. Lite kul när
jokern Peter Eriksson sticker hål på sossarnas oppositionspolitik. Nuder slingrar sig - och hotar mer eller mindre att avslöja annat från tidigare förhandlingar.

Budget lär jag väl få återkomma med synpunkter senare - just nu får man försöka sortera vad som är sant och falskt. I avvaktan på att jag förhoppningsvis ikväll hinner läsa igenom bättre,.

Lunch på Kulturens Hus idag. Träff med en förtroendevald från kulturnämnden inför hennes första sammanträde som ordinarie.

Och nu har det hunnit rusa i väg två timmar sen jag började på detta inlägg. Thomas har varit här och mailkorrespondensen intenvis. Om både det ena och det andra.

Tre skolgrupper har också avklarats mellan varven. Ett föranmält besök och ett spontan besök. Från nya entreprenörs gymnasiet och ett från fotbollsprogrammet. Utöver det ett telefongrupparbete med nya entreprenörsgymnasiet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback