Lite annat löst folk

Här kommer lite annat löst folk från middagen:

46461-568

Svärmorsdrömmen Tobias Krantz - redan upptagen av vår Anna. Har dock fått otäckt röda ögon - vilket fotografen helt tar på sig.

46461-569

Karin Pilsäter i rött - matchande slipsen på herrn till höger - men Se och Hört erkänner att det bara är slumpen. Inget på G här.

46461-570

Alltid lika förtjusande Cecilia Lind - förlåt Wikström ska det förstås vara. Kalixtjej i botten numera bosatt i Uppsala och gift med förre utbildningsministern Jan-Erik Wikström - som inte syntes i vimlet.

46461-571

Och så kan Se och Hör avslöja att fd partiledaren redan hittat andra intressen att fylla sin tillvaro med. Att hon heter Ylva gör ju inte saken mindre spännande. Lägg märke till feministmärket damen bär! Men här var det inte några matchande färger - notera dock det nöjda leendet.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Han är bara en så fin människa och man vår Lejonkung,Lars Lejonborg.När Lars höll sitt tal så rös jag trots värmen inne i stora kongressalen och då menar jag riktigt röööös.
I stort var hela Landsmötet som ett stort väckelsemöte utan att någon svimmade(vad jag vet)Det var sång om drömmar om fred varvat med klokskap,passion och kreativitet,det var armkrok och sång inpackad i rejäl formalia men ett underbart presidie gjorde även denna till något bara så bra.Humor varvat med fast hand,vilka damer,vilka herrar.Wow!Det hördes många och hjärtliga skratt, det var dans och lite sömn men ack så givande.Så mycket jag
och vi alla får lära oss, alla möten med alla människor med så olika bakrund och personlighet.Alla dessa människors engagemang kan man säga "takes ur breath away"
Ja,verkligen,det finns en plats för alla i Folkpartiet och det är jag stolt över.Jag skulle kunna säga så mycket(men inte på max 30 sekunder) men det viktigaste är människorna,vilka partikamrater jag har,jag säger bara WHOA!!
Kunde man trycka rewind skulle jag göra det.
Tack allesammans,jag längtar tills vi åter ses igen.Kram!

2007-09-10 @ 21:53:50
Postat av: Berndt

Kanonbra skvallerblogg. Nu slipper jag köpa Hänt i Vecket och de andra kolorerade veckotidningarna. Ser fram emot ett Hemma-hos från Jan Björklund!

Postat av: Therese Stenberg

ALLA TIDERS YLVA!
Kram kram Therese och Emil

2007-09-11 @ 15:42:45
URL: http://stenberg.dinstudio.se
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja som människa är det absolut inget fel på Lars Lejonborg det anser väl dw flesta. Men han skulle ha avgått helt och hållet nu kommer hans "skugga att falla" och blir därför ett ok att bära på för den nya partiledningen som därigenim blir hämmad i sitt arbete. Det skrev jag som varit med på "bli min rådgivare" jag kan inte hjälpa att jag tycker så här det är bara så. Han har gjort mycket gott för partiet men varför gör han så här nu blir han ju en belastning istället? Han kommer för all framtid att förknippas med det dataintrånget hos "sossarna" även om det är sanning att han inget visste om detta.

2007-09-12 @ 05:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback